Web Design si Creare Site

Crearea unui site impreuna cu un web design profesional pentru compania ta este doar primul pas in crearea prezentei online. De asemenea site-ul tau este prima impresie pentru potentiali clienti ce vor fi interesati de produsele sau serviciile oferite. Acesta trebuie actualizat si imbunatatit in mod regulat pentru a-i mentine relevanta pentru clienti.

Oferta Web DesignCu dsp studio poti avea un site web personalizat care, de departe, iese in evidenta fata de alte site-uri pe care il puteti actualiza oricand cu usurinta fara limita de pagini. De asemenea, construim totul cu o arhitectura intuitiva care ghideaza utilizatorul prin fluxul de actiuni pe care doriti sa le urmeze. Site-ul trebuie sa fie conceput inteligent pentru a ramane in concordanta cu marca ta si pentru a reprezenta afacerea intr-un mod profesionist.

Va oferim o lista extinsa de servicii web ce pot fi personalizate in functie de nevoi si de buget. Toate serviciile includ web design profesional dar mai presus de toate, crearea de siteuri web este o pasiune si vom incerca sa se introducem un pic „din aceasta pasiune in toate proiectele noastre”.

Ce includem?

Am creat 3 pachete web design ca punct de plecare. Poti alege un pachet web design ce ti se potriveste cel mai bine pentru site-ul tau sau poti cere o oferta personalizata. Toate site-urile create de noi contin o serie de servicii incluse pentru realizarea unui site modern ce iese in evidenta fata de concurenta.

 • Hosting gratuit 12 luni
 • Design profesional 1
 • Design optimizat pentru mobil
 • Site optimizat pentru viteza 2
 • Indexare Google
 • SEO pregatit 3
 • Formular contact
 • Certifical SSL
 • Editare continut si editor CMS
 • Integrare canale sociale
 • Adaugare continut 4
 • Galerie foto
 • Configurare email
 • Garantie site 5
 1. 1. Cu fiecare proiect nou incepem prin 2-3 variante de design unic construite de la zero. Exceptie face pachetul Web Design de baza.
 2. 2. Site-ul final se va incarca rapid fiind in concordanta cu standardele Google PageSpeed. Nimanui nu-i place un site care se incarca greu!
 3. 3. Toate paginile create vor fi sub forma „friendy links” pentru o indexare structurata si usor de retinut pentru utlizatori.
 4. 4. Adaugarea de continut se va face in limita a 10 pagini respectiv 20 de produse in cazul unui magazin online.
 5. 5. Garantia este pe o perioada de 45 de zile si reprezinta reparerea tuturor problemelor de natura tehnica, design sau in cazul in care site-ul s-a virusat.

Pachete Preturi Web Design

Web Design de Baza

900 RON Contact

Web Design Profesional

2300 RON Contact

Web Design Complet

1600 1400 RON Contact
Pagini nelimitate
Panou administrare
Design pentru mobil
Design logo
Hosting gratuit
Certificat SSL
Securizare site
Configurare email
Garantie site
Formular contact
Localizare Google Maps
Link-uri SEO friendly
Harta site (sitemap)
Indexare Google
Blog
Modul cautare
Optimizare PageSpeed
Design site concept unic
Design logo concept unic
Design carte de vizita
SEO in pagina
Integrare retele socializare
Server distribuire continut (CDN)
Manual de identitate vizuala
Newsletter si campanii
Branding
Modul chat online
Creare pagini social media
IP unic
Nameservere private
Branding

Observatii:
Preturile sunt afisate in RON si contin TVA de 0%.
Perioada minima de abonament este de 3 luni.

Alte Servicii Web

Ai o idee sau un proiect web si nu sti de unde sa incepi? Contacteaza-ne printr-un mesaj cu detaliile privind proiectul tau, il vom analiza si vom reveni cu un raspuns in 48 de ore.