Solutii eCommerce

De pe web la usa clientilor, creare magazin online la cheie. Piata e-commerce din Romania creste cu un ritm rapid fiind intr-o continua evolutie, ceea ce conteaza este flexibilitatea, viteza si orientarea spre client.

A avea un magazin online robust este fundamentul afacerii tale online, si intelegem importanta utilizarii celei mai noi tehnologii pentru a creste profitabilitatea. Solutiile noastre de eCommerce ofera cele mai bune caracteristici si functionalitati standard, ramanand totodata personalizabile. Vom discuta despre nevoile tale de functionalitate, personalizare si vom crea o solutie care sa corespunda obiectivelor tale de brand online si eCommerce in procesul de creare site.

Performanta Magazin Online

Performanta magazin online

Datorita integrarii rapide si usoare a platformelor magazinelor, a logisticii, a sistemelor de plata si a serviciilor pentru clienti, sunteti in poziția optima pentru a va expune marca in mod corespunzator - aliniata de-a lungul publicului tinta si al industriei.

Servicii Comert Electronic

Servicii complete comert electronic

Solutii E-Commerce de ultima generatie, care includ solutii in dezvoltarea si functionarea magazinelor web, Marketing online, servicii de plata, servicii pentru clienti si consultanta in domeniul comertului electronic.

Preturi Creare Magazin Online

Magazin start

1400 RON contact

Magazin Complet

2400 RON contact
Numar de Produse
Nelimitate
Nelimitate
Versiune mobil
Hosting gratuit
Certificat SSL
Realizare logo magazin
Implementare plata card
Newsletter
Optimizare SEO
Optimizare magazin online
Securizare magazin online
Design personalizat
Blog
Chat online

Servicii Web

Ai o idee sau un proiect web si nu sti de unde sa incepi? Contacteaza-ne printr-un mesaj cu detaliile privind proiectul tau, il vom analiza si vom reveni cu un raspuns in 48 de ore.