Procesul de creare site web include mai mult decât niște imagini simple pe un ecran. Considerăm că site-ul dvs. web este o extensie a companiei dvs., care stabilește tonul pentru prezența dvs. online. Un design web excelent împinge limitele dintre o structură statică cu trei coloane și oferă utilizatorilor o experiență digitală imersivă.

Fiecare proiect web este unic. Fiecare client, fiecare marcă, fiecare afacere, au particularitățile lor și target-ul lor de audiență.
Procesul nostru de lucru te implică pe tine și echipa ta la fiecare pas, asigurându-te că noul tău site este ceva care te reprezintă cu adevărat pe tine și afacerea ta.

Metodologia noastră de lucru în procesul de creare site includ următoarele etape:

01

Identifică

Procesul nostru de proiectare începe cu înțelegerea mărcii, nevoilor și obiectivele afacerii dvs. și dezvoltarea unei cronologii și a unui plan de proiectare site.

02

Cercetare

Analiză competiție, tipul de audiență. Includeți o lista a site-urilor web ale organizațiilor competitive, luând în considerare branding-ul vizual sau alți factori.

03

Wirefame

Wirefame-ul oferă o vizualizare detaliată a conținutului pentru fiecare pagină. Deși nu prezintă niciun element de design real, oferă un ghid pentru definirea ierarhiei.

04

UX/UI Design

Odată ce structura site-ului a fost definită cu mockup-ul, următorul pas este crearea unui web design vizual general determinat de marca vizuală a organizației.

05

Implementare

Dezvolarea efectivă a site-ului, implementarea funcționalităților si design-ul paginilor aprobat de tine. Adăugăm conținut nou și alte materiale care vor apărea pe site.

06

Testare

Înainte de lansarea site-ului testarea este esențială, deoarece vor fi inevitabil probleme pe diferite browsere care trebuie abordate înainte ca site-ul să devină live.

07

Lansare

Ziua cea mare a venit! Ați testat site-ul, l-ați examinat și aprobat iar acum sunteți gata de lansare. Așteptați-vă să faceți unele modificări imediate ale site-ului.

08

Mentenanță

Site-urile au nevoie de îngrijire și întreținere constantă. Toate aceste etape sunt esențiale îm procesul de creare site web pentru a prospera într-un mediu competitiv

Designul web sau designul în general - este vorba despre găsirea echilibrului perfect între aspect vizual și funcționalități. Trebuiesc utilizate fonturile, culorile și elementele de design potrivite. Dar felul în care oamenii navighează și experimentează site-ul este la fel de important.

Servicii Web

Ai o idee sau un proiect web si nu sti de unde sa incepi? Contacteaza-ne printr-un mesaj cu detaliile privind proiectul tau, il vom analiza si vom reveni cu un raspuns in 48 de ore.