Securizare si Devirusare Site-uri

Securizarea site-ului este ABSOLUT necesara! Orice poate compromite securitatea iar securizarea datelor este foarte importanta. Nu exista numai riscul de raspundere a datelor pierdute / compromise, dar si reputatia este in pericol.

IMM-urile sunt vulnerabile in fata hackerilor deoarece nu reusesc intotdeauna sa se apere in fata atacurilor informatice deoarece nu au bugete alocate si cunostiinte suficiente, in cazul unor atacuri, mai ales cele de tip ransomware, ajung sa afecteze extrem de grav activitatea firmelor, arata un raport Kaspersky Lab.

Majoritatea companiilor mici nu au oameni sau un departament IT si asta in cazul in care tot mai multe companii sunt tintele infractorilor online, la o prima vedere nu pare ca exista o miza. Insa, in conditiile in care tot mai  multe companii activeaza in mediul online cu sisteme de plati si lucreaza cu baze de date, acestea devin atragatoare.

In plus, un atac informatic care afecteaza o companie mica, chiar daca nu pare grav la prima vedere poate sa ii afecteze grav activitatea de zi cu zi si, ca urmare firma este in pericol sa isi piarda definitv clientii.

Devirusare

Curatare si Reparare Site-uri Virusate

Devirusare site si repare erori cauzate de virus.

Monitorizare

Monitorizare Continua

Interventie rapida in cazul unui atac informatic.

Protectie

Protectie si Optimizare

Blocare automata a tuturor atacurilor cunoscute.

Interventie

Interventie Rapida

Disponibili 24/7 pentru orice problema de securitate.

Detectie. Raspuns. Protectie. Performata. Va oferim solutii securizare site complete create special pentru a oferi liniste companiilor in momentele critice.

Preturi Securizare Site

Devirusare Site si Securizare

900 RON Contact

Securizare Site
Completa

1400 RON Contact
Cost pe luna (se taxseaza anual)
75 RON
115 RON
Numar de Site-uri
1
1
Tip Site
Prezentare/Blog
Magazin online
Scanare Site
Din 12 in 12 ore
Din 6 in 6 ore
Inlaturare Malware si Reparare
12 ore raspuns
6 ore raspuns
Monitorizare Reputatie Brand
Inlaturare Blacklist
Mitigare DDOS
Protectie Exploit-uri
Performanta Incarcare (CDN)
Suport Tehnic
Protectie Exploit-uri
Backup

Servicii Web

Ai o idee sau un proiect web si nu sti de unde sa incepi? Contacteaza-ne printr-un mesaj cu detaliile privind proiectul tau, il vom analiza si vom reveni cu un raspuns in 48 de ore.