Servicii Creare Site

 

Va oferim o gama larga de servicii web complete la ultimele standarde web 2019 pentru a extinde influenta dvs. in mediul digital.

Mobil, tableta? Servicii web creare site user-friendly cu un design unic, personalizat si tratat in cele mai mici detalii pentru o prezenta online cat mai eficienta orientata spre potentiali clienti.

Platforme E-commerce online solide si de incredere. Extinde afacerea si incepe sa vinzi online.  Piata eCommerce din Romania creste cu un ritm rapid, intra in hora.

Dezvoltare aplicatii web personalizate la comanda ce transforma procedurile manuale, in procese eficiente, solide și fiabile capabile sa sporeasca performantele companiei și productivitatea.

Creste vizibilitatea site-ului in topul motoarelor de cautare astfel incat va primi mai mult trafic organic ce duce automat la o conversie mai mare a utilizatorilor.

Imbunatateste perioada de incarcare a site-ului, astfel incat utilizatorul sa aiba o exprienta fara cusur in utlizarea si navigarea acestuia.

Daca ai un site vechi si ai nevoie de un design responsive sau de o migrare site, echipa noastra este pregatita pentru un plan care va face procesul de redesign lin si rapid pe tot parcursul derularii.

Extragrea datelor din Internet este un serviciu prin care se colectează si se procesează automat informații din Internet din diverse surse pentru statistică, studii de piață etc.

Una din cinci companii mici si mijlocii a suferit in ultimul an un atac informatic cu ransomware conform Bitdefender. Circa 38% dintre IMM-uri au platit recompensa dar majoritatea nu au recuperat informatiile confiscate.