Optimizare site pentru mobil

Piața mobile va domina – Se estimează că până în anul 2020, 90% din cei peste 6 ani vor avea un telefon mobil. Acest lucru înseamnă că, dacă nu vă concentrați asupra îmbunătățirii experienței vizitatorilor pe telefonul mobil, vei pierde. Ai cinci secunde din atenția unui utilizator să-l convingi să rămână pe site. Dacă site-ul sau aplicația nu funcționează, nu o va mai folosi niciodată. Practic, ai o singură șansă. Noi ne asigurăm că totul se încarcă repede, funcționează corect și este afișat content-ul pentru cât mai multă lume.

O optimizare site eficienta duce la o incarcare rapida a site-ului reprezentand un semnal pozitiv pentru motoarele de cautare si un factor decisiv pentru a pastra utilizatorii pe site.

PageSpeed Insights

Google PageSpeed

Fiecare site va fi optimizat si testat cu aceasta unealta pana scorul final sa fie de 90+ fie pe Desktop sau Mobil. Poti rula un test chiar acum la link-ul urmator: PageSpeed Tool.

GTMetrix AAA

Raport Webpagetest

Iti vom trimite un raport cu starea site-ului inainte si dupa optimizare site de la webpagetest. Rezultatul va fi in vizitatori mai fericiti si mai multe conversii/vanzari. Permite-ne sa-ti optimizam site-ul.

W3 Total Cache

WordPress W3 Cache

Un plugin special creat pentru WordPress si dedicat pentru optimizare site printr-un sistem de cache avansat ce remedieaza o multime de probleme de incarcare afisate.

CloudFlare

CLOUDFLARE

CloudFlare ofera un serviciu ce imbunatateste in acelasi timp viteza si securitatea. Distribuire continut in reteaua globala CloudFlare pentru o incarcare rapida a site-ului indiferent de locatie.

Optimizare imagini

Optimizare imagini site

Optimizarea se face prin redimensionarea imaginilor mari, compresia imaginilor si adaugarea dimensiunilor reale in HTML. Prin optimizarea pozelor se imbunatateste perioada de incarcare a paginilor.

WordPress Plugin

Optimizare plugin-uri

Plugin-urile lente vor fi identificate si vor fi sugerate alternative de plugin-uri mai rapide sau mai eficiente. Ar trebui sa dezactivati si sa stergeti pluginurile pe care nu le utilizati si sa actualizati plugin-urile si temele.

Dezvoltare Web

Modificari cod

Servicii Web

Ai o idee sau un proiect web si nu sti de unde sa incepi? Contacteaza-ne printr-un mesaj cu detaliile privind proiectul tau, il vom analiza si vom reveni cu un raspuns in 48 de ore.